Aika rakentaa....

Annojen vuoden 2022 ympäristötaideteos

Tästä alkaa teoksen rakentaminen

Olipa hauska lähteä kokoamaan Annojen ympäristötaideteosta kun aurinko paistoi täydeltä terältä. Meitä tuli paikalle parikymmentä henkilöä. Osa tuli autoilla kun piti tuoda peräkärryllä jos jonkinlaista tavaraa, tikkaita, isoja puurunkoisia kylttitolppia ja olipa taas kerran mukana välineet talkoolaisten vatsojen täyttämiseen eli grilli, kaasupullo ja muut tykötarpeet. Minä ja monet muut tulimme pyörällä, sillä mikäpä sen ihanampaa kuin pyörillä kauniissa säässä. 

Tässä puussa kasvaa vihreitä omenoita

Täytyy sanoa, että paljon oli askarreltu, sillä kiinitettävää, aseteltavaa ja ripustettavaa oli yllinkyllin. Aika osuva nimi meidän teoksella on - "Sarteenkaaren pää". Nyt ei kuitenkaan sateenkaaren päästä löydy ruukullista kultaa, mutta todella paljon värikästä, piristävää katseltavaa.

Näiltä herroilta kylttien työstäminen sujui sukkelaan

Ympäristöteoksen parissa oli niin monet käsiparit, että minä päätin lähteä Nikolain ja Villen kanssa laittamaan kaikkien yhteisöjen teoksien kohdalle kylttejä. No, näiden herrojen toiminta oli sen verran osaavaa ja ripeää, että minun rooliksi jäi lähinnä valokuvien ottaminen ja se tyypillinen "Laitetaan se vähän ylemmäs tai ehkä sittenkin vähän tuonne sivummalle".  

Terttu ei epäröinyt kiipeillä huterilla tikkailla

Lopulta vaihdettiin tikkaille pisin henkilö

Haastavinta "Sateenkaaren pään" kokoamisessa oli saada virkatut neliöt kiertämään puuta mahdollisimman korkealle. Terttu sai kunnon kuntoilut taiteillessaan pari tuntia tikkailla, kiinnittäen neliöitä runkoon. Hatunnoston arvoinen suoritus!
Sitten kun Tertun pituus ei enää riittänyt, siirrettiin porukan pisin, joka sattui olemaan minun mieheni kiinnittämään loput neliöt. Hyvin onnistui hänkin.😁

Grillimakkaroita oli tarjolla kaikille yhteisöille, jotka rakensivat teostaan

Puolisoista Mauri hoiti tällä kertaa muonitusta. Makkarat oli grillattu ensiluokkaisesti ja maistuivat raittiissa ulkoilmassa ja hyvässä seurassa ihan suurenmoisilta.

Nämä löytyy myös Sateenkaareen päästä



Lahonnut kanto on oiva kasvupaikka samettiruusulle

Nopeasti vierähti reilu kolme tuntia. Ympäristötaideteos saatiin valmiiksi ja kaikkien teosten kyltit pystytettyä.🙏
Minä ja muut pyöräilijät lähdimme polkemaan koteihimme, kun vielä osa jäi keräilemään työvälineitä ja tarvikkeita autoihin ja peräkärryyn. 
Kiitos mahtavat Annat & perheenjäsenet, jotka olitte mukana!


Kommentit

  1. Kaunis kiitos kaikille Annoille isosta työpanoksestanne Sateenkaaren valmistumiseksi.
    Puolisot ovat tärkeässä osassa meidän toimintaa, ilman teitä emme pärjää. Kiitos kun olette 🥰

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin. Yhdessä olemme niin paljon enemmän!!!

      Poista

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kommenttisi. Annat ottavat mielellään vastaan palautetta ja ideoita, jotta voimme toimia tehokkaammin ja palvella entistä paremmin alueellamme.

Suositut tekstit