Mustalaisruhtinatar

Kulttuuria yhdessä

Kävimme kolmen Annan voimin katsomassa Järvenpäätalossa lauantaina 26.11. Mustalaisruhtinatar operetin. 

Teoksen on säveltänyt Emmerich Kálmáni vuonna 1915. Pääroolit Järvenpäässä esittivät Jyrki Anttila ja Tiina Vahevaara. Esitys oli nautinnollinen varmoine ja vahvoine tulkintoineen. Toki myös tutut melodiat lisäsivät teoksen viehättävyyttä. 

Käsiohjelma

Jyrki Anttila esitteli alkuun teoksen ja kertoi Järvenpäässä esitettävän Mustalaisruhtinattaren olevan kauden viimeinen. Esityksiä on kertynyt ympäri suomea 70 ja teoksen on nähnyt lähes 46 000 katsojaa.

Mustalaisruhtinattaren esiintyjien loppukiitokset

Tuotantotiimi

Kulttuuriin tykästyneet

Useiden vuosien yhteisen lionstoiminnan myötä me Annat olemme tutustuneet toisiimme ja yhdessä olemista ja tekemistä on myös varsinaisen lionsharrastuksen ulkopuolella. Muutama meistä pitää erityisesti kulttuririennoista ja olemmekin alkaneet käydä niissä yhdessä. Toisaalta joskus jos itselle tulee este johonkin jo varattuun esitykseen, on helppo löytää kulttuurikavereista innokas henkilö tilalle. Jonkin verran jaamme myös suosituksia toisillemme. Jos on käynyt mielenkiintoisessa esityksessä, näyttelyssä tai museossa, niin mikä sen mukavampaa kuin suositella sitä ystäville. 
 








Kommentit

Suositut tekstit