Muistellaan vielä joulumarkkinoita

Ruukin joulumarkkinat 

Tänään, Tapaninpäivänä kun joulu alkaa jo olla takanapäin, on hyvä hetki palata vielä muistelemaan joulumarkkinoita. Itselleni olin järjestänyt niin paljon aktiviteetteja juuri ennen joulua, että blogin kirjoittamiselle ei yksinkertaisesti jäänyt aikaa. 

Joulumarkkinat ovat Annoille erittäin merkitykselliset, koska ne ovat yksi vuoden tärkeimpiä varainkeräysaktiviteetteja. Kaksi edellistä vuotta olemme toimineet poikkeusoloissa ja nyt oli hienoa, että pääsimme taas palaamaan normaaliin. 

Markkinavieraita Ruukinkujalla.

Joulumarkkinapäivää edeltävänä yönä oli alkanut lumisade, joka jatkui koko päivän. Osa Annoista ja puolisoista tuli aamuvarhaisella pystyttämään myyntikatokset ja pöydät. Me muut työskentelimme päivän aikana muutaman tunnin vuoroissa. Tunnelmaa tai meidän myyntiä melko sakea lumisade ei haitannut. Tuntui, että ei markkinaväkeäkään, sillä kävijöitä alueella riitti pitkin päivää. 

Myyjäisten alussa Annojen pöytä notkui myytäviä herkkuja.

Annojen myytävät tuotteet koostuivat aiempien vuosien suosikeista. Pöydällä oli runsaasti saaristolaisleipää, taateli- ja hedelmäkakkuja, tosca-omenakakkuja, karjalanpiirakoita, mokkapaloja, kääretorttuja ja sinappia. Lisäksi olimme valmistaneet joulukransseja.

Terttu vastasi myyjäisissä rahastuksesta.

Arpojen myyjät odottavat ensimmäisiä ostajia.

Arpajaiset on joka vuosi hyvin suosittu tapahtuma. Annojen arvoilla jokainen arpa voittaa. Arvan ostaminen on helppo tapa antaa rahaa lasten ja nuorten tukemiseen.


Muutaman tunnin jälkeen myyntipöydät näyttivät jo melko tyhjiltä.

Myyjäiset loppuvat klo 16.00 ja siihen mennessä kaikki arvat ja lähes kaikki myytävät tuotteet olivat löytäneet ostajan. 

Kiitos teille kaikille, jotka vierailitte teltallamme ostaen tuotteitamme tai arpoja!
Myyjäisten tuotto käytetään kellokoskelaisten lasten ja nuorten hyväksi.

Toivotan omasta ja kaikkien Annojen puolesta oikein hyvää ja 
menestyksekästä uutta vuotta 2023!

Helinä

Kuvat: Helinä Kainulainen

Kommentit

Suositut tekstit