Korvapuusteilla rahaa lapsille ja nuorille

 Hyvän mielen aktiviteetti

Terttu vasemmalla ja Kirsi hoitivat korvapuustien myynnin.

Hiihtolomaviikolla pistimme pystyyn leivontatalkoot. Ne Annat joiden aikataulu salli, leipoivat ihan perinteisiä korvapuusteja kotikeittiössään. 
Valmiit tuotteet sai käydä noutamassa entisestä kukkakaupan tilasta. Suurkiitokset kiinteistön omistajille, Hilkka ja Antti Seppälälle, että saimme tilan käyttöön veloituksetta. 🙏 Ostajien oli helppo tulla noutamaan tuotteet ihan keskustasta.

Kaksi Annoista otti vastaan ennakkotilauksia puhelimitse viikkoa ennen tapahtumaa. Lisäksi päätimme leipoa pienen määrän ylimääräisiä korvapuusteja, mitkä voisi myydä paikan päällä.

Ostajia saapui heti klo 13 kun avasimme myyntipisteen.

Kun ehdotin korvapuustiaktiviteettia Annoille, oli mielessäni se, että saamme hiukan rahaa tämän vuoden kohderyhmälle, eli lapsille ja nuorille jaettavaksi. Toisaalta ajattelin, että on mukava myös antaa ostajille mahdollisuus nauttia hiihtoloman loppupuolella mehevistä kotitekoisista leivonnaisista, ilman että itse tarvitsee ryhtyä leipomaan.

Oli mukava huomata, että ihmiset tekivät innokkaasti varauksia ja lopulta myimme kaikki leipomamme 240 korvapuustia. KIITOS KAIKKI OSTAJAT! Oikeastaan enemmänkin olisi mennyt kaupaksi, mutta tällä kerralla meillä ei ollut aamupäivän aikana resursseja leipoa suurempaa määrää.

Näin sujui minun kotileivonta

Litran pullataikina.

Kohonnut taikina.

Täytteeseen tuli runsaasti kanelia, sokeria ja voita.
  
Valmiina uuniin.

Korvapuustit paistumassa kiviarinauunissa.

Valmista!

Mihin kerättyjä varoja on käytetty tähän mennessä 

Tällä kaudella olemme tukeneet lapsia ja nuoria muun muassa diakoniatyön kautta maksamalla yksittäisten lasten harrastustoimintaan liittyviä kuluja, päiväkotia ksylitolipastillien hankinnassa, vähävaraisia lapsiperheitä ruokalahjoituksin ja lahjakortein. Olemme tukeneet myös Sri Lankassa asuvaa kummityttöämme maksamalla hänen koulumaksunsa. Viimeisimmässä kokouksessa teimme positiivisen päätöksen tukea Torpparin päiväkodin esikoulua heidän avustuspyyntönsä mukaisesti.

Työ jatkuu, olkaa jatkossakin mukana aktiviteeteissa ja voimme edelleen laajentaa lasten ja nuorten tukemista!






 



Kommentit

Suositut tekstit