Hektinen joulukuu -lapsiperheet sydämenasiana

Annojen kaikki joulukuun varainkeräystapahtumat kohdistuivat apua tarvitsevien lapsiperheiden tukemiseen 

Tänään, pari päivää ennen jouluaattoa noudettiin Annoilta viimeinen joululeivonnaistilaus. Nyt jokaisella Annalla aikaa keskittyä omiin jouluvalmisteluihin.

Hektinen-sana mielletään usein negatiiviseksi, mutta kun on kyse Annojen joulun tapahtumista, jotka on yhdessä 20 henkilön voimin suunniteltu ja toteutettu, se on mitä positiivisin sana. On hienoa, että olemme saaneet olla hetkittäin kiireisiä, nopeatahtisia ja hiukan kiihkeitäkin, sillä se tarkoittaa että saamme kerättyä varoja tärkeään kohteeseen joka tuo onnistumisen tunnetta.

Joulumyyjäiset onnistuivat poikkeavasta tilanteesta huolimatta

Annojen Lumikuningatar joulupukin seurassa 

Joulumyyjäisten järjestelyt olivat tänä vuonna poikkeukselliset, koska Kellokosken ruukin isoja joulumyyjäisiä ei järjestetty, vaan alueen puodit olivat avoinna viikonloppuisin. Me Annat saimme luvan pystyttää telttamme ulkoalueelle. Myimme jouluherkkuja lauantaina 4.12. ja totesimme, että vaikka asiakasvirrat jakautuvat neljälle viikonlopulle, meidän tuotteista kiinnostuneet asiakkaat löysivät paikalle juuri oikeaan aikaan! 



Ihanat asiakkaamme tulivat katsomaan runsaita myyntipöytiä heti avattuamme. Iltapäivällä lähes kaikki tuotteet oli myyty. Ilma oli talvinen ja tarjolla ollut lämmin glögi ja piparkakut maistuivat monille. Myynnissä oli myös arpoja, joista jokaisella sai voiton.

Kuvan asiakas voitti arvalla pehmotiikerin

Auta lasta - Auta perhettä keräys 

Annat vastaanottivat tavaroita kaupassa, tässä päivystämässä Pirkko ja Helena
.
Toteutimme kuivatarvike- ja hygieniatuotteiden keräyksen uudessa K-Supermarketissa. Kahden päivän aikana kaupan asiakkaat lahjoittivat kuusitoista laatikollista ruokatarvikkeita, kaksi laatikollista hygienitarvikkeita, kassillisen leluja ja piirustusvälineitä, monta säkillistä wc- ja talouspaperia sekä rahaa ja lahjakortteja. Tulos ylitti kaikki odotuksemme. Tuhannet kiitokset kaikille keräykseen osallistuneille! Kiitokset myös kauppiaspariskunta Tiina ja Janne Jutilalle erinomaisesta yhteistyöstä ja mahdollisuudesta toteuttaa keräys kaupalla.


Diakoni Tiina Penttilä vastaanotti Kellokosken seurakuntatalolla lahjoitetut tavarat ja 10 kappaletta 50 euron arvoista K-ruokalahjakorttia. Tiina jakaa lahjoitukset ennen joulua niitä tarvitseville lapsiperheille.


K-ruokalahjakortteja saatiin hankittua lisäksi kunnan perhesosiaalityölle jaettavaksi apua tarvitseville. Erityissosiaaliohjaaja Auli Salminen vastaanotti ilolla lahjakortit ja totesi niille olevan tarvetta!

Annat kiittävät lämpimästi kaikkia lahjoittajia, joulumyyjäisten asiakkaita, pyhäinpäivän seppeleitä ostaneita sekä yhteistyökumppaneita.

Rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta 2022!



 



 




Kommentit

Suositut tekstit