Syyskaudella tapahtuu


Aktiviteettitoimikunta kokoontui valmistelemaan tulevaa

Aktiviteettitoimikunnan rooli on tärkeä ja siellä suunnitellaan miten ja milloin toteutetaan tulevan kauden tapahtumat. Tarkoitus on myös olla ajan hermolla ja ideoida uusia tapahtumia, olivatpa ne sitten varainkeräykseen liittyviä tai palveluaktiviteetteja.

Merjan kotona ideoidaan innokkaasti

Merja Gratschew on aktiviteettitoimikunnan puheenjohtaja ja hän on kutsunut muut jäsenet Petran, Eevan ja Katjan sekä Kirsi-presidentin kotiinsa ideoimaan tulevaa kautta. Blogin kirjoittaja kutsui itse itsensä mukaan, jotta voin jakaa sinulle blogissa tietoa tulevasta jo ennakkoon.😊


Kahvin ja herkullisten tarjottavien lomassa käydään läpi syyskautta ja sivutaan kyllä jo kevättäkin. Täällä on tosiaan kokoontunut innokkaita ja idearikkaita ihmisiä! Tapahtumat käsitellään ja aikataulutetaan, työnjakoa suunnitellaan ja yhteydenpitoa tarvittaviin muihin toimijoihin mietitään. Kaikki näyttää tulevan kirjatuksi ja tehtävät jaetuksi, kalentereita katsotaan ja täytetään. Mahtavaa, niin vapaamuotoista ja iloista, mutta silti tehokasta!

Mitä sitten syksyllä tapahtuu?

Diabeteskävely

Diabeteskävely järjestetään 9.10. klo 10:30-12. Tapahtumalla halutaan kannustaa ihmisiä liikkumaan ja tuomaan esille juuri liikunnan hyötyä II-tyypin diabeteksen ehkäisyssä. Annat hoitavat opastuksen kävelyreitille ja tarjoilevat mehua reitin varrella.

Kransseja pyhäinpäiväksi

Marraskuussa valmistetaan havu- ja tuijakransseja pyhäinpäiväksi. Viime vuonna aloitettu aktiviteetti todettiin hyväksi ja se valittiin Annojen keskuudessa parhaaksi kauden 2020-2021 aktiviteetiksi. Kransseja valmistetaan yhtenä lauantaina talkoilla ja jokainen Anna voi myös tehdä niitä kotona. Kranssin voi varata soittamalla ja luovutus on 4 ja 5.11. Markkinointi tapahtuu lähinnä facebookissa ja muutamia ilmoituksia viedään julkisiin tiloihin Kellokoskella ja lähialueilla.

Joulumarkkinat

Ruukin alueella on perinteisesti järjestetty joulumarkkinat. Tänä vuonna vielä odottelemme tietoa missä muodossa ne mahdollisesti järjestetään. Annoilla on kuitenkin suunnitelmat valmiina osallistumiselle. Lumikuningatar pukeutuu mieluusti asuunsa ja kiertelee alueella ilahduttamassa ja tuomassa valoa pimeään vuodenaikaan. Suosituimmat leivonnaiset, sinappi ja glögi valmistuvat Annojen taitavissa käsissä.

Seppeleenlasku sankarihaudalle

Itsenäisyyspäivänä kunnioitetaan veteraaneja ja lasketaan seppele Kellokosken sankarihaudalle.

Tavaralaijoituksia perheille tai lapsille

Sitten ideoitiin jonkin tahon kanssa yhteistyönä tehtävää tempausta, jossa kerättäisiin tavaralahjoituksia perheille.

Jouluiloa ikäihmisille

Ikäihmisten joulumuistaminen jatkuu. Klubikokous päättää myöhemmin, millä tavalla ja millaisella summalla tämä aktiviteetti toteutetaan.

Pelastusarmeijan pata

Kellokosken molemmat Lions Clubit ovat toimineet perinteisesti yhden päivän ajan Pelastusarmeijan patavahteina ja sitä on tarkoitus jatkaa tänäkin vuonna. 

Musiikkitapahtuma ikäihmisille

Kustaa Adolf kodissa on korona-vuotta lukuunottamatta järjestetty erilaisia tapahtumia ja nyt tutkitaan mahdollisuutta toteuttaa loppiaisena iltapäivän musiikkituokio kahvituksen kanssa.

Hauskaa koululaisille

Keväällä haluttaisiin järjestää tapahtuma, joka olisi erityisesti koululaisten mieleen. Tätä kehitellään työryhmässä lähikuukausien aikana edelleen.

Taidepolun aktivointi

Syvälahden Taidepolku valmistui 2017 ja seuraavan kerran ympäristötaidetta tehtiin lisää viikonloppukurssilla 2019. Nyt on taas aika päivittää taide-elämyksiä ja pohdinnassa on miten se toteutetaan.

Merja Gratschew

Ilta on jo pimentynyt kun lähdemme inspiroivasta tapaamisesta koteihimme. Näistä suunnitelmista on lupa odottaa erinomaisen kiinnostavaa ja aktiivista toimintaa kaudelle 2021-2022.





Kommentit

Suositut tekstit