Annat yhteistyössä Siskojen ja Simojen kanssa

 Senioritanssit Kellokosken Männistössä

Tanssijoita nauttimassa buffetin antimista.

Lauantaina 9.9 seniorit tanssivat Männistön lavalla  About Four Gentleman yhtyeen tahdissa. Tuusulan Siskot ja Simot organisoivat tapahtuman. Annat hoitivat tilaisuuden kahvibuffetin.

Siskojen ja Simojen Tuusulan koordinaattori Sari Grundström otti elokuussa Annoihin yhteyttä ja pyysi meitä auttamaan tanssien järjestelyissä. Olimme innoissamme uudesta yhteistyötahosta ja lähdimme tapahtumaan viiden henkilön voimin.

Auli vasemmalla ja Katja odottavat tanssijoita kahville.

Olimme paikalla tuntia ennen tapahtuman alkua. Sari oli hankkinut kaikki tarvikkeet valmiiksi ja meidän tehtäväksi jäi valmistella buffet, keittää ja tarjoilla kahvit.  Koska ilma oli mitä parhain, nostimme kaikki löytämämme pöydät ja tuolit ulos, jotta tanssijat saivat istahtaa nauttiessaan kahvia ja herkulisia Keudan opiskelijoiden leipomia vanilja-mustikkapullia.

Armi vas. tarkkailee kahvivastavana toimineen Aulin työskentelyä.

Annojen Tarja hoitamassa tarjoilua.

Senioritanssit oli mukava tapahtuma ja tanssijat tuntuivat viihtyvän. Kahvitarjoilun lomassa kuulimme kiitosta niin mukavasta musiikista kuin maistuvasta, ilmaisesta tarjoilusta. 

Me Annat saimme kuulla hieman tarkemmin Siskojen ja Simojen toiminnasta, joka pyörii lähinnä lahjoitusvarojen ja vapaaehtoisten voimin. Toki alueellinen koordinaattori, joka Tuusulassa on Sari, pitää langat käsissään ja vastaa tilaisuuksien pienimmistäkin yksityiskohdista. Tärkeää työtä!

Siskojen ja Simojen toimintaan jokainen halukas voi osallistua vapaaehtoisena silloin kun itselle sopii, ilman jatkuvaa sitoutumista. Katso lisää vaikkapa Tuusulan Siskot ja Simot facebookista.




Kuvat ja teksti Helinä Kainulainen


Kommentit

Suositut tekstit