Auta lasta- auta perhettä keräys

Kesäksi apua lapsiperheille

Nyt palaan "lähihistoriaan"! Nimittäin kesäpuuhista johtuen minulta jäi kirjoittamatta 8.6 olleesta keräyksestämme K-Supermarketissa. 

Koska kaikki hinnat ovat nousseet, katsoimme tarpeelliseksi kerätä apua tarvitseville lapsiperheille kuivaruokaa, hygieniatarvikeita ja lahjakortteja. Kellokosken alueen Tiina-diakoni oli samaa mieltä avun tarpeesta ja toimi taas yhteistyökumppaninamme jakaen tarvikkeet perheille. 


Susanna, Aila ja Päivi iloitsivat nopeasti täyttyvistä laatikoista.

Kesäinen torstai oli meille Annoille kauden viimeinen aktiviteetti ennen kesätaukoa. Päivystimme jo totuttuun tapaan K-Supermarketissa ja otimme vastaan asiakkaiden lahjoituksia. 
Olipa hienoa huomata, että joulu ei ole suinkaan ainoa ajankohta, kun ihmiset haluavat osallistua keräykseen. Itse olin ensimmäistä kertaa mukana vastaanottamassa tavaroita. Niin monet osallistuivat keräykseen ja useiden kanssa tuli keskusteltua ja kuultua tarinoita, vaikkapa siitä, miten henkilö itse on joskus saanut apua. Hienoja kohtaamisia!

Järvenpään Leoista vasemmalta Vilma, Yasmin, Hilja ja Jenni olivat keräyksessä mukana.

Päivän keräyksen tulos oli 16 laatikollista ruokaa ja 2 laatikollista hygieniatarvikkeita. Annat puolestaan lahjoittivat 10 kappaletta 30 € lahjakortteja.

Kerätyt tavarat toimitettiin heti seuraavana aamuna diakonille, joka jakoi suurimman osan jo saman päivän aikana edelleen.

Tuhannet kiitokset kaikille keräykseen osallistuneille kaupan asiakkaille!💕 Kiitos myös kauppiaille ja kaupan väelle hyvästä yhteistyöstä ja tietenkin Tiina- diakonille.💗

Tätä kirjoittaessa uusi kausi on alkanut ja ensimmäinen aktiviteettimme on turvata alakoululaisten ensimmäisen koulupäivän koulumatkaa muiden yhdistysten kanssa.

Ajellaan varovaisesti ja huomioidaan pienet koululaiset!

Elokuisin terveisin Helinä

Kommentit

Suositut tekstit