Korupaja Veera Falckin ohjauksessa

 Annat ja ystävät inspiroituivat korupajassa

Pöydät notkuivat koruaihioita.

Annat ovat saaneet nauttia tällä kaudella jäsentoimikunnan ideoimista useista mukavista ja virkistävistä tapahtumista. Helmikuisena iltana kokoonnuimme ystäviemme kanssa Veera Falckin korupajassa Kellokosken ruukissa. 

Veera Falck sinisessä puserossa keskellä ohjasi meitä korujen valmistamisessa.

Korupajan työpöydille oli kerätty huima määrä erilaista materiaalia. Saimme vapaasti valita omiin koruihimme esimerkiksi makean veden- ja puuhelmiä sekä Veeran suunnittelemia vanerista leikattuja aihioita. Koruja valmistimme laidasta laitaan, mm. kaula- ja rannekoruja, avainnauhoja ja korvakoruja. Veera ja Nea ohjasivat meitä kädestä pitäen ja saimme aikaan huikean kauniita koruja! Reilussa kahdessa tunnissa jokainen valmisti kaksi yksilöllistä korua.  

Keskittynyttä työskentelyä 

Aila vasemmalla ja Anna-Maija valmistivat korvakoruja helmistä.

Outi vasemmalla ja Jaana keskittyivät korvakorujen valmistukseen.

Valmiita korvakoruja

Pirkon herkkä perhoskaulaketju.
 
Minä tein neuleen väreihin sopivat korvakorut.


Korujen teon ohella nautimme herkullisia lohileipiä.

Korupaja oli todella virkistävä tuulahdus normaaliin arkeen. Pikkutarkka työ vaati täyden keskittymisen ja vaikka suurin osa meistä valmisti koruja ensimmäistä kertaa, oli hienoa huomata miten erilaisia ja kauniita koruja saimme aikaiseksi. Moni meistä on sitä mieltä, että tänne pitää tulla vielä uudelleen. 

Korujen valmistusta ja muita kädentaitoja voi Veeran torstaipajoissa harrastaa laajasti. Lisätietoja veerafalck.fi sivustolta.

Annat kiittävät Veeraa ja Neaa hyvästä ohjauksesta!



  

Kommentit

Suositut tekstit