Juhlan aika

 Lions Club Kellokoski/Annat 15 vuotta


Annojen toiminta alkoi 6.11. 2006, eli viime marraskuussa tuli 15 aktiivista toimintavuotta täyteen. Mutta, kuten niin monet muutkin juhlat ja tapahtumat, meidänkin 15-vuotisjuhlamme siirtyi pandemian vuoksi tähän syksyyn. Odotus kyllä palkittiin, ilta oli hauska ja täynnä iloa sekä rentoa yhdessäoloa. Myös ilma oli mitä kaunein ja lämpimin juhlailtana 10.9. kun kokoonnuimme ravintola Kinuskillaan. 

Annat ryhmäkuvassa Kinuskillan pihalla

Ilta alkoi perinteisen juhlavasti Kirsin, kauden presidentin, tervetulotoivotuksella ja kohottamalla malja.
Viihdyttävistä musiikkiesityksistä vastasivat Jenni ja Vilma Hautaluoma.

Jenni ja Vilma Hautaluoma

Eija Liljavirta piti juhlapuheen

Hyvä ruokatarjoilu on tietysti aina yksi juhlien kohokohta. Kinuskillan alkuruokapöytä lunasti odotukset ja ruoka oli herkullista. Pääruoaksi tarjottu rosvopaisti oli suussasulavaa. Jälkiruokana ollut kakkubuffet oli runsas, vaihtoehtoja riitti moneen makuun ja erikoisruokavaliot oli huomioitu hyvin.

Alkuruokabuffet


Auli ja Armi kakkubufeen äärellä

Päivällistä seurasi virallisempi osuus, kun Annoja ja puolisoita palkittiin aktiivisesta toiminnasta. 

Ensimmäiseksi palkittiin Annoja 'chevroneilla', jonka saa pitkäaikaisesta mukanaolosta lionstoiminnassa. Meitä perustajajäseniä, 15 vuotta mukana olleita Annoja, oli paikalla 6 henkilöä. Lisäksi palkittiin aktiivisesta 100 %:sta osallistumisesta useita henkilöitä. Kirsi oli halunnut myös muistaa yksittäisiä Annoja koruilla tai huiveilla esimerkiksi pitkäaikaisesta klubimestarin toimen esimerkillisestä hoitamisesta, kummilapsen yhteyshenkilönä ja Lions Quest -vastaavana toimimisesta ja erityisen usein aktiviteetteihin osallistumisesta muutamia palkitsemisia mainitakseni.

Palkitut Annat 

Puolisoiden apu on meille monissa aktiviteeteissa erittäin tärkeää ja heitä palkittiin solmioilla sekä solmioneuloilla. Lisäksi Nikolai Gratschew palkittiin puolison ansiomerkillä pitkäaikaisesta ja poikkeuksellisen aktiivisesta puolisotoiminnasta.

Palkitut puolisot yhteiskuvassa. Puolison ansiomerkin saaja Nikolai neljäs vasemmalta

Viimeisimpänä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Terttu Kaukoranta palkittiin Melvin Jones Fellowship - jäsenyydellä. 

Terttu Kaukoranta

Terttu on kolmas Anna, jolla on Melvin Jones Fellowship -jäsenyys. Aiemmin jäsenyys on myönnetty Merja Gratschewille ja Kirsi Suikkaselle.
 
Melvin Jones jäsenet vasemmalta Kirsi, Terttu ja Merja 

Lionsjuhlissa kun oltiin, niin arpajaiset ja kilpailut kuuluvat hauskana osana iltaan. Olin huomaavinani, että kilpailuhenkisyyttä löytyy varsinkin meidän puolisoilta. 😂 Pääasia kuitenkin, että kaikilla oli hauskaa, ajoittain jopa ratkiriemukasta!

Tarja Hanhilahti vasemmalla voitti arpajaisten pääpalkinnon


Kiitos Annat ja puolisot, teidän kanssa on ilo paitsi juhlia, myös suunnitella ja toteuttaa monipuolisia aktiviteetteja lionsharrastuksen parissa!💖

Kommentit

Suositut tekstit