Annat myöntävät avustuksia

Tarvitseeko yhteisösi avustusta?

Annat myöntävät kaksi kertaa vuodessa anomusten perusteella pieniä avustuksia yhteisöille tai yhdistyksille, jotka toimivat oman kylämme Kellokosken lasten, nuorten, vanhusten tai vammaisten parissa. Tarkoituksena on tuottaa avustusten välityksellä iloa, hyvää oloa ja parempaa elämän laatua.

Miten avustusta haetaan?

Toimi näin:

  • Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen kellokoski.annat@lions.fi
  • Kevätkauden anomukset tulee lähettää 30.1.2022 ja syyskauden 30.9.2022 mennessä. 
  • Kerro anomuksessa yhteisösi/yhdistyksesi nimi, yhteyshenkilön tiedot, mihin tarkoitukseen avustusta haetaan ja mikä on haettava euromääräinen summa.
  • Kerro myös onko avustusta haettu muilta tahoilta.

Anomusten käsittely

Seuraavat hakemukset käsittelemme helmikuussa Annojen hallituksessa ja lopullisen päätöksen anomusten myöntämisestä tai hylkäämisestä tekee klubikokous.

Tammikuussa avustuksia hakeville ilmoitamme tiedon päätöksestä helmikuun loppuun mennessä, syyskuun hakemuksista lokakuun loppuun mennessä.

Hyväksytyt avustukset maksetaan hakijan osoittamalle pankkitilille. Jos taas avustus on jokin tavara, voidaan lasku osoittaa sopimuksen mukaan Annoille, tai siirrämme rahaa kuittia vastaan pankkitilille.

Millaisiin kohteisiin olemme aiemmin myöntäneet avustuksia

2018 VPK:n nuoret vastaanottivat Annojen avustuksen

Avustuksia on vuosien varrella myönnetty mm, Kellokosken koululle ompelukoneiden hankintaan ja Agora projektiin, Ruukin koululle Ruukkilainen-lehden tekoon. Kalliomaan koulun WAU!-kerholle ja koulun sairaalaopetuspäivää varten. Tukea ovat saaneet myös Kellokosken Alku ry:n miesten salibandyjoukkue, VPK:n nuoret varusteiden hankintaan, sekä Partiolippukunta Kellokontiot.

Katastrofirahasto

Perheitä ja yksittäisiä henkilöitä varten meillä on katastrofirahasto. Se on perustettu auttamaan äkillisissä, ennalta arvaamattomissa tilanteissa tai onnettomuuksissa, jolloin tarvitaan nopeaa apua. Katastrofirahastosta voi anoa apua edellä mainituissa tilanteissa milloin vaan.


Me Annat olemme iloisia voidessamme jakaa mahdollisimman laajasti erilaisilla aktiviteeteilla keräämiämme varoja. Joulukuussa keskityimme lähinnä perheiden tukemiseen ja vanhusten ilahduttamiseen. 
Nyt tammikuussa on yhteisöjen vuoro!



Kommentit

Suositut tekstit