Kirsi, Annojen presidentti


Presidentti, rahastonhoitaja, sihteeri, lumikuningatar, piirihallituksen lohkon puheenjohtaja, piirisihteeri, äiti, aviovaimo = Kirsi Suikkanen. Ei toki aivan kaikkea näitä yhtäaikaa, mutta osoitus siitä, että Kirsi on toiminnan ihminen, eikä pelkää tarttua uusiin tehtäviin ja haasteisiin.
Kirsi on kuulunut Lions Club Kellokoski/Annoihin vuodesta 2009. Useimpina vuosina hän on ollut mukana Annojen hallituksessa ja lisäksi kuulunut joinakin vuosina sekä aktiviteetti- että jäsentoimikuntiin.

Lions-toiminnan lisäksi Kirsi ehtii harrastaa kuorolaulua, käsitöitä, lukemista ja liikuntaa.


Annat osallistuvat joka vuosi joulumarkkinoille, joka on yksi tärkeimmistä varainkeruuaktiviteeteista. Myyntipöytien ääressä hääriminen on Kirsille tuttua, mutta myös Lumikuningattaren rooli on tullut tutuksi monina vuosina. Lasten riemu onkin suuri, kun Lumikuningatar liikkuu markkina-alueella ja tarjoilee makeisia. Mahtaako joulupukki jäädä suosiossa toiseksi?


Vuosittain Annoilla on monia erilaisia tapahtumia. Kuvassa Kirsi oikealla nenäpäivän buffettia hoitamassa Lion-taipaleensa alkuaikoina. 


Kirsi palkittiin Melvin Jones jäsenyydellä Annojen 10-vuotisjuhlassa vuonna 2017. Melvin Jones jäsenyys on arvostettu yksilöpalkinto merkittävästä, monipuolisesta ja aktiivisesta lionstoiminnasta.

Presidenttikaudellaan Kirsi korostaa rentoa ja monipuolista yhdessä tekemistä Kellokoskella, unohtamatta kansainvälisiä avustuskohteita. Annojen omaa klubitoimintaa kehitetään myös entistä vapaamuotoisemmaksi. Jäsenten virkistystoimintaan panostetaan erityisesti, nyt kun tapahtumiin taas voidaan osallistua.

Annat ottavat klubiin ilomielin mukaan uusia jäseniä, jotka ovat kiinnostuneita uudesta mielenkiintoisesta ja aktiivisesta harrastuksesta. Kirsiin saa suoraan yhteyden mailitse kirsi.suikkanen@lions.fi








Kommentit

Suositut tekstit